Canal de fotos

2/3/10

Ple ordinari de març

Ahir vam tenir el ple municipal corresponent al mes de març amb l'assistència dels set regidors i una persona com a públic.

Dels punts de l'ordre del dia destaca l'adjudicació definitiva del contracte de gestió del servei municipal d'aigua a l'empresa Cassa (aigües de Sabadell) que entrarà en servei a partir del mes d'abril. Es van aprovar l'acceptació d'ajuts de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona en concepte d'actuacions en matèria educativa, i l'ajut del POUSC 2010 per l'obra de reasfaltat del carrer Pirineu.

També es va aprovar l'informe del compte de gestió recaptatòria de l'any 2009 on es reflecteixen les liquidacions efectuades al llarg de l'any passat, així com els pendents de pagament.

Pel que fa a la sol·licitud de subvencions es va notificar al ple que s'havien demanat ajuts per poder realitzar un curs de sardanes i un ajut per poder adquirir àrids reciclats de residus de la construcció per poder arreglar camins rurals del municipi. Finalment, i després de dos anys de no col·laborar-hi, es va aprovar una aportació de 150€ al premi literari "Àngels Viladomat" que convoca l'Institut Jaume Callís de Vic

Comparteix-ho