Canal de fotos

9/3/10

Escoles tancades. Premis Blocs Educatius oberts

Una pancarta, una pissarra i tres cadires buides esperant a l'interior d'una aula improvisada. La nevada de dilluns no ha permès poder fer l'acte de presentació dels Premis Blocs Educatius d'Osona allà on estava previst, a la plaça de l'Estudiant, i finalment s'ha optat per fer-la al Palau Bojons. Una neu que curiosament avui ha provocat que moltes de les escoles de la comarca estiguessin tancades o en serveis mínims, però que al mateix temps ha estat la culpable que els blocs i les xarxes socials del país s'inundessin de fotografies i experiències viscudes de la nevada d'ahir.

Finalment les tres cadires han estat ocupades per les regidores d'Educació i de Joves de l'Ajuntament de Vic (Anna Erra i Gràcia Ferrer) i per la presidenta de la recentment constituïda associació de l'osonosfera.cat (Adriana Barba), i s'ha donat el tret de sortida als primers Premis Blocs Educatius de la comarca d'Osona. Durant l'edició dels Premis Blocs Catalunya a Vic l'osonosfera ja va fer un reconeixement a un seguit de blocs escolars de la comarca, i allà mateix ens vam comprometre a tirar endavant aquest certamen que finalment avui hem pogut presentar.

Us recomano visitar el bloc oficial dels premis, on es pot trobar tota la informació necessària per inscriure's i les bases del concurs, així com un vídeo de la presentació d'avui i un escrit de l'Adriana sobre la roda de premsa.

Comparteix-ho