Canal de fotos

27/3/10

Videoconferència: una reunió diferent

Dimecres vaig estrenar-me en això de les videoconferències, concretament va ser en la reunió de seguiment del Pla Osona Connecta. Un Pla que va presentar-se el maig de l'any passat i que fins 10 mesos més tard no ha tingut la primera reunió de seguiment. La videoconferència va tenir lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal aprofitant la instal·lació existent. Vaig trobar molt útil el sistema de videoconferència i tècnicament parlant la qualitat de so i imatge era molt bona. Una bona manera d'estalviar temps, desplaçaments i optimitzar recursos.

Amb el director del Pla Catalunya Connecta, en Ton Solé, vam estar repassant les actuacions que s'han dut a terme a la comarca pel que fa a estudis radioelèctrics, construcció de torres de telecomunicacions, encesa d'emissors de TDT. Finalment a la comarca la inversió prevista rondarà el 7 milions d'euros i de les 12 torres previstes inicialment només se n'acabaran construint 8 (4 de les quals ja estan realitzades a dia d'avui).

Un dels suggeriments que vaig fer-li a en Ton Solé era que es comuniqués als alcaldes de les poblacions afectades l'estat de les actuacions vinculades als seus municipis. També vaig demanar-li que s'obrís un canal més directe d'informació amb el Consell Comarcal ja que darrerament ens hem hagut d'assabentar pels mitjans de comunicació. Personalment considero que un dels objectius de la Comissió de Seguiment que es va signar el maig del 2009 hauria de ser per intercanviar informació sobre les actuacions i les mancances de la comarca; i aquí hi ha hagut una part que no ho ha complert del tot.

Comparteix-ho