Canal de fotos

9/3/09

Sóc així...

Sóc així... és l'apartat de la contraportada dels dilluns de El 9 Nou i avui en sóc l'entrevistat. Un seguit de preguntes que massa sovint et deixen pensatiu abans de contestar-les. Suposo que en les respostes donades se'm pot reconèixer tal i com sóc; això ho deixo a la valoració personal de cada lector.

La veritat és que aquest matí, mentre era a Vic, se'm feia una mica estrany veure la meva fotografia a la contraportada dels diaris acabats de comprar. Ha estat una sensació curiosa: era com si la gent se m'emportés a passejar. Uns companys anònims de trajecte que plegaven el diari o bé deixant-me protegit a l'interior del plec o bé mostrant-me obertament pel camí.

Per cert, quan plegueu un diari ho feu longitudinalment o transversalment? I quina cara deixeu a l'exterior?

P.D.: Pels de fora la comarca i pels que no acostumeu a llegir El 9 Nou, podeu veure la contraportada d'avui en aquest enllaç.

5 comentaris:

Molt bé l'entrevista, Carles.
Me'n alegro que també surtis a la "contra", es veu que només surt gent important, je,je,je
L'Osona 2.0 assalta la "contra" del 9nou!!!

Salut!!!

El més culminant de tot, Carles, és quan algú ha posat diaris al terra perquè han fregat i veus el teu "careto" allà al terra, trepitjat per tothom qui hi passa.

Jo el diari el plegava per la meitat però des que hi donen -o hi venen a bon preu- tanta cosa (i parlo sobretot dels diumenges), el plego com puc. Moltes hores, els que el pleguen que la contraportada queda fora sospito que és perquè no volen que s'acabi d'identificar quin diari compren.

Iñaki,
Ja ho veus... uns obren camí i els demés anem passant.

Josep,
No se m'havia acudit el tema de contribuir a no trepitjar el terra fregat... una tasca altament lloable ;-)

Sí, Carles, i abans que ens tornéssim tan finolis també servien per embolicar entrepans, o en algunes cases per alguns usos més escatològics que m'estalvio d'esmentar. Això sí, des que hi ha premsa, els historiadors han escrit la seva història a partir de documents oficials, però també del que diuen els diaris de cada època. Vés a saber si la teva entrevista, que ara ens pot semblar superficial, li pot semblar de valor històric a algun historiador del segle XXIII.

Ei company, felicitats per l´efemèride! La camisa, entre setmana, sempre per dins!!! Al cap de setmana, però, portar-la per fora té un puntàs...
Salut i ens veiem dilluns!

Comparteix-ho