Canal de fotos

15/1/09

Aquest carai de cruïlla (quarta part)

Sembla que els tràmits per a la millora de la cruïlla entre la carretera de Tavèrnoles (BV-5213) i la carretera de Roda (C-153) van avançant. Aquest dimarts, entre els acords de govern de la Generalitat, s’ha aprovat l’ocupació urgent dels béns i drets afectats per a les obres de millora de la cruïlla que tots els tavernolencs patim més d’una i més de dues vegades al dia.

Fa tres mesos ja es va donar llum verda al projecte d’arrenjament i millora, consistent en un carril central d’incorporació a la C-153, una rotonda a la BV-5213 que permeti el canvi de sentit dels vehicles, i la suavització del revolt de la C-153.

Segons la informació que dóna la Generalitat, les obres haurien de començar durant el segon trimestre d’aquest any i es preveu que durin uns 5 mesos. Per tant, si tot va bé, a finals d’any hauria de quedar tot enllestit. Espero que durant aquest 2009 no hàgim de lamentar massa accidents més (si més no que no siguin greus). I suposo que ens haurem de calçar de paciència durant els mesos que durin les obres, però serà per una bona causa: la millora de la seguretat de la gent de Tavèrnoles i dels que ens visiten.


P.D.1: foto extreta d’osona.com
P.D.2: vídeo extret de El9TV

Comparteix-ho