Canal de fotos

5/1/09

Tavèrnoles vol ser neta

El calendari que s’ha distribuït des de l’ajuntament de Tavèrnoles presenta aquest any una doble utilitat molt marcada. Primerament, i com no podia ser d’una altra manera tractant-se d’un objecte d’aquest tipus, és un calendari amb tots els seus dies, setmanes i mesos (no tots els municipis poden dir el mateix). Però també s’ha aprofitat per fer pedagogia en matèria de reciclatge de deixalles dedicant cada mes a una fracció diferent, on s’aprofita per explicar quins residus pertanyen a cada fracció, on s’han de dipositar dintre del tancat de residus i què se’n fa un cop recollides. També s’hi poden trobar consells útils per estalviar energèticament a les cases i reduir el volum de deixalles que es generen.

Tal i com havia manifestat amb anterioritat, faltava fer una mica més de pedagogia sobre l’ús correcte que cal donar al punt de recollida de residus. Moltes vegades no reciclar correctament és més per desconeixement propi que per mala fe; sens dubte el calendari distribuït per l’ajuntament ajudarà a resoldre aquells dubtes que sovint se’ns plantegen i si a sobre el pengem a la cuina, encara el tindrem més a mà.

Una població neta (i estic segur que Tavèrnoles vol ser neta) diu molt dels seus habitants. Cal que tots hi posem de la nostra part, i en cas de dubte... a mirar el calendari.

P.D.: convido als lectors a jugar amb el títol del post, a l’estil Màrius Serra.

Comparteix-ho