Canal de fotos

12/7/08

Congrés de CDC. Dissabte


Durant el matí de dissabte s'ha aprovat gairebé per unanimitat (98%) l'informe de gestió de la direcció nacional, i passades les dotze hem représ el debat de les esmenes de la ponència 3. Penjo un vídeo d'una de les votacions com a mostra del funcionament de les mateixes.

Al ritme que anem, unes 100 esmenes per hora, em fa pensar que avui acabarem tardet. A vegades les esmenes són retirades pels mateixos delegats, però d'altres vegades (i per sort no massa sovint) s'entra en un debat entre delegat i ponència que segons el reglament pot arribar a durar fins a 12 minuts (6 per banda).

P.D.: He anat a dinar amb un grupet d'Osona, on per un moment hem deixat de parlar de política per parlar del Barça.... no sé què és pitjor

2 comentaris:

Heu parlat del Barça i nou heu parlat de política? Difícil. Si heu parlat de quin ha de ser l'onze ideal d'en Guardiola, probablement heu parlat de futbol; si heu parlat d'en Laporta i cia, probablement heu parlat de política. El que a mi se m'escapa és el rerefonts polític de la crisi institucional del Barça. No has aclarit res al respecte al Congrés de CiU?

Josep,
Hem parlat del Barça, però d'en Laporta.. per tant hem continuat parlant de "política"

Comparteix-ho