Canal de fotos

31/7/08

Un PAM per Tavèrnoles

Aquesta setmana es distribueix a totes les cases del poble el Pla d’Actuació Municipal (PAM) de Tavèrnoles. Aquest document té l’origen en el taller participatiu que del passat mes d’octubre i en les posteriors enquestes que es van distribuir per les cases.

Amb el material obtingut d’aquestes sessions l’equip de govern, i d’una manera especifica amb la implicació directa de cada regidoria, va redactar el Pla d’Actuació Municipal que va ser aprovat en Ple Municipal el passat 3 de març. El PAM és un document estratègic mitjançant el qual l’Ajuntament estableix les prioritats d’actuació per a la legislatura. Un cop realitzat el PAM és fonamental que aquest arribi al major nombre possible de veïns, garantint d’aquesta manera la transparència de les actuacions municipals i fent real la participació ciutadana.

Resumint, doncs, el Pla d’Actuació Municipal es planteja com un document obert que té com a objectiu ser la guia i la carta de navegació del govern de Tavèrnoles, però també vol esdevenir l’eina que permeti el debat amb la ciutadania.

P.D.: En aquest enllaç es pot consultar la presentació que es va fer el passat 2 de febrer.

Comparteix-ho