Canal de fotos

8/7/08

Ple ordinari de juliol

Ahir vam tenir el ple ordinari de juliol, amb l'assistència dels set regidors i sense públic present (tot i que cap al final del ple van entrar dos veïns).

Del ple en destaquen l'aprovació de la modificació dels estatuts del Consorci Guilleries-Savassona per poder incorporar Sant Sadurní d'Osormort com a nou municipi integrant del Consorci i adaptar-los a les modificacions urbanístiques aprovades recentment a Sant Julià de Vilatorta. En un segon punt es va aprovar l'adhesió al conveni que ha promogut el Consell Comarcal d'Osona per a la recollida d'animals de companyia abandonats: aquest conveni suposa una quota mensual de 51,68 € per a l'Ajuntament.

Es va aprovar la modificació del règim de dedicació parcial de l'alcalde, quedant en un percentatge 75%, per tal de poder sol·licitar els ajuts per a compensacions econòmiques del Departament de Governació. També es va aprovar un conveni amb el Consell Comarcal d'Osona sobre els diferents serveis que aquest ofereix al nostre municipi en temes de Serveis Socials, Joventut i Acollida i Integració.

El grup municipal de CiU va presentar una moció sobre l'impuls a l'aprofitament de les aigües pluvials per a usos domèstics que va ser aprovada per unanimitat. I com a punts sobrevinguts es van fixar les dues festes locals per a l'any 2009 (15 de maig i 3 d'agost) i es va modificar el preu del servei públic de bàscula municipal, quedant en 2,5 € per pesada.

Comparteix-ho