Canal de fotos

29/7/08

Ple extraordinari de juliol

Ahir vam tenir el darrer ple municipal abans de les vacances del mes d'agost, on vam ser-hi presents sis regidors i una persona com a públic, i només dos punts a l'ordre del dia.

Per una banda es va aprovar el plec de clàusules administratives per a la contractació de l'equip redactor del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que ha de permetre tenir-lo aprovat abans de finalitzar la legislatura actual. Personalment sempre he estat dels que he cregut que el POUM serà l'instrument clau per definir què serà Tavèrnoles d'aquí uns anys, d'aquí que sigui fonamental escollir un equip redactor que sàpiga entendre la personalitat pròpia del poble de Tavèrnoles i que ens ajudi a plasmar-ho en el POUM. En aquest sentit tindrà també una especial rellevància la participació ciutadana de tot el veïnat.

En un segon punt del ple es va aprovar l'adhesió de Tavèrnoles al Consorci d'Osona de Serveis Socials, pel qual totes les actuacions de Serveis Socials passaran a oferir-se des d'aquest Consorci on hi ha els serveis del Consell Comarcal d'Osona.

2 comentaris:

Hola Carles.

Respecte a les clàusules per l’elaboració del POUM; parlen de convocar un concurs o com es preveu l'elecció de l'equip redactor, ja que no he vist res publicat al BOP. Que saps quin serà el procediment? Gracies,

Per cert no sabia que feies projectes de telecomunicacions per compte propi, quan tornem a tenir feina, que per ara res de res, ja ho tindre amb compte.

manelalcubierre@gmail.com

Hola Manel,

La contractació de l'equip redactor es farà mitjançant procediment negociat sense publicitat. És per aquest motiu que no s'ha publicat res al BOP.

Esperem que la feina torni a pujar ben aviat. Aquesta època és bastant dolentota.

Carles

Comparteix-ho