Canal de fotos

13/7/08

Congrés de CDC. Diumenge

Avui diumenge ha estat el darrer dia del Congrés, que jo resumiria com el dia dels aplaudiments i dels agraïments. Malauradament no m'he pogut quedar a l'acte de cloenda de la tarda i per tant m'he perdut les aclamacions més sorolloses de suport; de totes maneres ho he anat seguint pel twitter (tot dissimuladament).

Al matí l'assistència ha estat d'unes 1200 persones (almenys així s'en dedueix del resultat de les votacions) i s'han aprovat totes les ponències refoses amb uns percentatges molt elevats. En acabar s'han votat els representants al Comité Executiu Nacional i els presidents de les Federacions Territorials. Pel territori de la Catalunya Central ha sortit escollit com a president l'alcalde de Sallent, Jordi Moltó, però amb un 40% de vots en contra. Sap greu, però, que Osona hagi tornat a quedar en un segon terme dintre dels càrrecs executius de CDC.

Poder assistir a un Congrés d'un partit polític forma part dels drets dels militants, però a vegades també ens ho hem de prendre com un deure. Com a experiència personal valoro molt positivament haver pogut assistir a aquest Congrés; col·lectivament CDC n'ha sortit amb la posta a punt feta i la il·lusió retornada.

1 comentaris:

Així vosaltres també esteu moguts? hehehehe hi haurà titular en portada al Regió 7? hehehehe
De debò, malgrat les diferències estratègiques (i de fons?) i de difuminacions, crec que per vosaltres us ha anat bé el Congrés.
Per cert, molt interessant veure les reaccions de Recoder quan sortia en pantalla de Tv3 quan parlaven Mas i Puig... li va costar aplaudir el Puig que siu que tot nacionalista pensa sempre en la independència!

Comparteix-ho