Canal de fotos

12/7/08

Congrés de CDC. Divendres (2 part)

El divendres, després de la taula rodona de "Política 2.0 i blocs" es va començar pròpiament amb el què és el Congres de CDC. Ens va donar la benvinguda en Xavier Trias i en Felip Puig, però el moment de més expectació va ser la intervenció de Jordi Pujol. Pujol, malgrat haver-se "auto-acomiadat" continua estant en plena forma, i va fer arrencar unes ovacions sinceres i llargues, amb un estil planer (a les espanyes potser en dirien "campechano" però sense perdre de vista la realitat del país; punyent quan cal, alliçonador quan toca i amb aquella visió de país que sempre ha exhibit.

Després, al voltant de les nou del vespre, es va començar amb les ponències, jo estic a la número 3, on s'han presentat unes 1500 esmenes i la qual cosa significarà acabar tard cada dia; però a això hem vingut. Vaig poder veure aquelles típiques negociacions de passadís d'última hora, corredisses amunt i avall, trucades de mòbil.

Continuant parlant de política 2.0, la pàgina del Congrés té un recull de vídeos, blocs actualitzats a l'instant i fins i tot transmissions en directe. Una bona manera d'anar-ho seguint sense ser-hi presencialment.

P.D.: M'arriba informació, via twitter, que s'assumirà una transacció a l'anomenada esmena 2.0

1 comentaris:

Gràcies pel post i per fer esment de la transacció !

Comparteix-ho