Canal de fotos

1/7/08

TDT local, o com passar de la cuina al menjador

Avui mateix s’ha produït l’encesa digital de les televisions locals. D’aquesta manera gairebé s’aconsegueix complir el calendari d’encesa a Osona que la Generalitat marcava a primers de novembre. De moment, però, l’encesa afecta només al centre emissor de Collsuspina.

El canal a sintonitzar és el múltiple 35; en la majoria de casos només s’haurà de programar el descodificador, però en instal·lacions d’antena col·lectiva més complexes aquesta potser s’haurà d’ampliar.

A partir d’ara ja no em caldrà mirar El trobador del Canal Català, o La terrassa del 9 TV, o el info20 del Canal Taronja des de la petita televisió de la cuina i podré fer-ho ben assegut des del sofà del menjador. Un canvi, que no només afectarà (com en el meu cas) a la comoditat dels telespectadors, sinó que també ha de servir perquè aquestes televisions locals no quedin en desavantatge davant les televisions d’àmbit nacional i estatal.



3 comentaris:

He sintonitzat el TDT però no localitza res al canal 35 des de
Vic.

Martí,

Jo des de dimarts que tinc aquest canal sintonitzat. Potser cal adaptar la instal·lació del teu edifici per tal de poder sintonitzar el nou canal i haureu d'afegir un mòdul amplificador al sistema d'amplificador monocanal de la capçalera.

Gracies Carles. Li comentare al president de la comunitat de propietaris.

Comparteix-ho